en

Сотрудник подразделения

Публикации

  1. 6Baranenko D., Boulkrane M., Borisova I., Astafyeva B., Lu W., Abd El-Aty A. Translocation of phthalates from food packaging materials into minced beef // Frontiers in Nutrition - 2022, Vol. 8, pp. 813553 [SJR: 1.229]
    подробнее >>
  2. 5Nadtochii L.A., Tsige K., Bulkran M., Proskura A., Muradova M.B. Preliminary study on dried green bottle fly lucilia caesar “resource saving/diversification” [Предварительное исследование сухих личинок зелёной мухи падальницы «Ресурсосбержение / диверсификация»] // Ползуновский вестник - 2021, No. 1, pp. 91-98
    подробнее >>
  3. 4Boulkrane M., Fedotova J., Kolodyaznaya V.S., Micale V., Drago F., Van Den Tol A., Baranenko D. Vitamin D and depression in women: a mini-review // Current Neuropharmacology - 2020, Vol. 18, No. 4, pp. 288-300 [IF: 3.365, SJR: 1.955]
    подробнее >>
  4. 3Boulkrane M., Ilina V., Melchakov R., Fedotova J., Drago F., Gozzo L., Das U., Abd El-Aty A.M., Baranenko D. COVID-19 Disease and Vitamin D: A Mini-Review // Frontiers in Pharmacology - 2020, Vol. 11, pp. 604579 [IF: 4.4, SJR: 1.384]
    подробнее >>
  5. 2Kuznetcova D.V., Kiriacheva E.V., Nadtochii L.A., Baranenko D.A., Boulkrane M., Ivanova V.A. Comparative analysis of chia seeds (Salvia hispanica L.) oil obtained by different methods // Agronomy Research - 2018, Vol. 16, No. 5, pp. в печати?
  6. 1Lallouche A., Kolodyaznaya V.S., Boulkrane M., Baranenko D.A. Low temperature refrigeration as an alternative anti-pest treatment of dates // Environmental and Climate Technologies - 2017, Vol. 20, No. 1, pp. 24-35 [SJR: 0.323]
    подробнее >>