en

Сотрудник подразделения

чту традиции славной кафедры ОХТ

Публикации

  1. 11Murashev S.V., Gorlach E.A., Chertov A.N., Gorbunova E.V., Kiprushkina E.I. Development of a colourimetric method for quality control of sausage products produced using chitinous food additives // Progress on Chemistry and Application of Chitin and Its Derivatives - 2020, Vol. 25, pp. 151-163 [SJR: 0.185]
    подробнее >>
  2. 10Бройко Ю.В., Колодязная В.С., Бараненко Д.А., Кипрушкина Е.И., Шестопалова И.А. Влияние замораживания на динамику аминокислотного состава белков телятины // Холодильная техника - 2020. - № 3. - С. 2-7
    подробнее >>
  3. 9Kolodyaznaya V.S., Kiprushkina E.I., Shestopalova I.A., Broyko Y.V., Rumiantceva O.N., Albulov A.I., Rogozina E.A. Changes in the fatty acid composition of avocado fruit treated with preparations during storage // Progress on Chemistry and Application of Chitin and Its Derivatives - 2019, Vol. 24, pp. 75-83 [SJR: 0.185]
    подробнее >>
  4. 8Kuprina E.E., Kiprushkina E.I., Shestopalova I.A., Yakkola A.N., Manuilov A.N., Odegova N.V., Shcherbakova E.E., Mushits A.I. Research of the influence of chitin-containing food additives on the rheological properties and biological value of minced fish // Progress on Chemistry and Application of Chitin and Its Derivatives - 2018, Vol. 23, pp. 114-119 [SJR: 0.185]
    подробнее >>
  5. 7Shestopalova I.A., Kolodyaznaya V.S., Kiprushkina E.I., Kuprina E.E., Petrova V.A., Rogozina E.A., Danko V.O. Functional-technological properties of meat-and-vegetable emulsions with the addition of Chitosan derivatives // Progress on Chemistry and Application of Chitin and Its Derivatives - 2018, Vol. 23, pp. 170-178 [SJR: 0.185]
    подробнее >>
  6. 6Колодязная В.С., Кипрушкина Е.И., Бараненко Д.А., Шестопалова И.А. Искусственный холод и скрытые резервы пищевых отраслей // Пищевая промышленность - 2018. - № 4. - С. 42-46 [IF: 0.251]
    подробнее >>
  7. 5Kiprushkina E.I., Baranenko D.A., Kolodyaznaya V.S. A comparative study of fuel use and income analysis of potato production with bacteria-antagonists in Leningrad region of Russia // Energy Procedia - 2017, Vol. 113, pp. 194–200 [SJR: 0.545]
    подробнее >>
  8. 4Kiprushkina E.I., Shestopalova I.A., Pekhotina A.M., Kuprina E.E., Nikitina O.V. Protective-stimulating properties of chitosan in the vegetation and storing tomatoes // Progress on Chemistry and Application of Chitin and Its Derivatives - 2017, Vol. 22, pp. 77-81 [SJR: 0.185]
    подробнее >>
  9. 3Банницына Т.Е., Канарский А.В., Щербаков А.В., Чеботарь В.К., Кипрушкина Е.И. Дрожжи в современной биотехнологии // Вестник Международной академии холода - 2016. - № 1(58). - С. 24-29 [IF: 0.448]
    подробнее >>
  10. 2Кипрушкина Е.И., Колодязная В.С. Защитно-стимулирующие свойства хитозана при вегетации и хранении томатов // Известия Уфимского научного центра РАН - 2016. - Т. 3. - № 1. - С. 121-123 [IF: 0.147]
  11. 1Kiprushkina E.I., Baranenko D.A. Increasing of food and bioenergy potato resources by microbial influence on tubers phytohormonal status // Environmental and Climate Technologies - 2014, Vol. 14, No. 1, pp. 36-40 [SJR: 0.326]
    подробнее >>