Сотрудник подразделения
Публикации
- 3Abd-Alrahman A.M., Ramadan M., Maraay M.F., Salem R., Saleh F.M., Hashim M., Zhernyakova A., El-Messery T.M. Production of natural flavor compounds using Bacillus subtilis-fermented soybean meal extract and their biological potential: a comprehensive in vitro study // Frontiers in Nutrition - 2024, Vol. 10, pp. 1280209. doi: 10.3389/fnut.2023.1280209 [SJR: 1.115]
подробнее >> - 2Tyutkov N., Zhernyakova A., Birchenko A., Eminova E., Nadtochii L., Baranenko D. Probiotics viability in frozen food products // Food Bioscience - 2022, Vol. 50, pp. 101996. doi: 10.1016/j.fbio.2022.101996 [IF: 1.964, SJR: 1.108]
подробнее >> - 1Эминова Э.Р., Хашим М.А., Лунева О.Ф., Жернякова А.В., Бараненко Д.А. Исследование содержания фенольных соединений в экстрактах семян брокколи // Ползуновский вестник - 2022. - № 3. - С. 123-129. doi: 10.25712/ASTU.2072-8921.2022.03.017
подробнее >>