en

Сотрудник подразделения

Публикации

  1. 11Mohammed D., El-Messery T.M., Baranenko D.A., Hashim M., Boulkrane M., El-Said M. Enhancing date seed phenolic bioaccessibility in soft cheese through a dehydrated liposome delivery system and its effect on testosterone-induced benign prostatic hyperplasia in rats // Frontiers in Nutrition - 2023, Vol. 10, pp. 1273299. doi: 10.3389/fnut.2023.1273299 [SJR: 1.115]
    подробнее >>
  2. 10Курбонова М.К., Булькран М., Астрелина П.С., Бараненко Д.А. Эффект ультразвукового и микроволнового воздействия на процесс замораживания яблок // Вестник Международной академии холода - 2023. - № 1(86). - С. 78-84. doi: 10.17586/1606-4313-2023-22-1-78-84 [IF: 0.448]
    подробнее >>
  3. 9Baranenko D., Boulkrane M., Borisova I., Astafyeva B., Lu W., Abd El-Aty A. Translocation of phthalates from food packaging materials into minced beef // Frontiers in Nutrition - 2022, Vol. 8, pp. 813553. doi: 10.3389/fnut.2021.813553 [SJR: 1.115]
    подробнее >>
  4. 8Boulkrane M., Ilina V., Melchakov R., Arisov M., Fedotova J., Gozzo L., Drago F., Lu W., Sarapultsev A., Tseilikman V., Baranenko D. SARS-Cov-2 Damage on the Nervous System and Mental Health // Current Neuropharmacology - 2022, Vol. 20, No. 2, pp. 412-431. doi: 10.2174/1570159X19666210629151303 [IF: 3.365, SJR: 1.555]
    подробнее >>
  5. 7Boulkrane M., Kurbonova M.K., Astrelina P.S., Tiutkov N., Lu W., Kolodiaznaia V.S., Baranenko D.A. Microwave and ultrasonic applications in food freezing // Food Bioscience - 2022, pp. принято к рецензированию [IF: 1.964, SJR: 1.108]
  6. 6Hashim M., Huang X., Nadtochii L.A., Baranenko D.A., Boulkrane M.S., El-Messery T.M. Encapsulation of bioactive compounds extracted from date palm seeds (Phoenix dactylifera L.) and their use in functional food // Frontiers in Nutrition - 2022, Vol. 9, pp. 1051050. doi: 10.3389/fnut.2022.1051050 [SJR: 1.115]
    подробнее >>
  7. 5Nadtochii L.A., Tsige K., Bulkran M., Proskura A., Muradova M.B. Preliminary study on dried green bottle fly lucilia caesar “resource saving/diversification” [Предварительное исследование сухих личинок зелёной мухи падальницы «Ресурсосбержение / диверсификация»] // Ползуновский вестник - 2021, No. 1, pp. 91-98. doi: 10.25712/ASTU.2072-8921.2021.01.012
    подробнее >>
  8. 4Boulkrane M., Fedotova J., Kolodyaznaya V.S., Micale V., Drago F., Van Den Tol A., Baranenko D. Vitamin D and depression in women: a mini-review // Current Neuropharmacology - 2020, Vol. 18, No. 4, pp. 288-300. doi: 10.2174/1570159X17666191108111120 [IF: 3.365, SJR: 1.555]
    подробнее >>
  9. 3Boulkrane M., Ilina V., Melchakov R., Fedotova J., Drago F., Gozzo L., Das U., Abd El-Aty A.M., Baranenko D. COVID-19 Disease and Vitamin D: A Mini-Review // Frontiers in Pharmacology - 2020, Vol. 11, pp. 604579. doi: 10.3389/fphar.2020.604579 [IF: 4.4, SJR: 1.22]
    подробнее >>
  10. 2Kuznetcova D.V., Kiriacheva E.V., Nadtochii L.A., Baranenko D.A., Boulkrane M., Ivanova V.A. Comparative analysis of chia seeds (Salvia hispanica L.) oil obtained by different methods // Agronomy Research - 2018, Vol. 16, No. 5, pp. в печати? [SJR: 0.241]
  11. 1Lallouche A., Kolodyaznaya V.S., Boulkrane M., Baranenko D.A. Low temperature refrigeration as an alternative anti-pest treatment of dates // Environmental and Climate Technologies - 2017, Vol. 20, No. 1, pp. 24-35. doi: 10.1515/rtuect-2017-0008 [SJR: 0.426]
    подробнее >>