en

Сотрудник подразделения

Публикации

  1. 12Milyuhinа A.K., Kyzdarbek U., Ivanova V.A., Zabodalova L.A., Baranenko D.A. Comparative evaluation of the antimicrobial properties of plant extracts // IOP Conference Series: Earth and Environmental Science - 2020, Vol. 613, No. 1, pp. 012079 [SJR: 0.179]
    подробнее >>
  2. 11Chechetkina A., Iakovchenko N.V., Zabodalova L. The technology of soft cheese with a vegetable component // Agronomy Research - 2016, Vol. 14, No. 5, pp. 1562-1572 [SJR: 0.369]
    подробнее >>
  3. 10Kuznetsova L., Zabodalova L., Iakovchenko N.V., Domoroshchenkova M. The Study of Process of Alternative Fuel Production from Renewable Raw Materials // Energy Procedia - 2016, Vol. 95, pp. 230-236 [SJR: 0.474]
    подробнее >>
  4. 9Kuznetsova L., Domoroshchenkova M., Zabodalova L. Study of functional and technological characteristics of protein concentrates from lupin seeds // Agronomy Research - 2015, Vol. 13, No. 4, pp. 979-991 [SJR: 0.369]
  5. 8Kuznetsova L., Zabodalova L., Domoroshchenkova M. Lupinwhey as a Perspective Substrate for Bioethanol Production // Energy Procedia - 2015, Vol. 72, pp. 103-110 [SJR: 0.474]
    подробнее >>
  6. 7Nadtochii L., Zabodalova L., Domoroshchenkova M. Development of cheese product with hydrolyzed soybean emulsion // Agronomy Research - 2015, Vol. 13, No. 4, pp. 1010-1019 [SJR: 0.369]
  7. 6Kuznetsova L., Zabodalova L., Baranenko D. On the potential of lupin protein concentrate made by enzymatic hydrolysis of carbohydrates in dairy-like applications // Agronomy Research - 2014, Vol. 12, No. 3, pp. 727-736 [SJR: 0.369]
  8. 5Zabodalova L., Ishchenko T., Skvortcova N., Baranenko D., Chernjavskij V. Liposomal beta-carotene as a functional additive in dairy products // Agronomy Research - 2014, Vol. 12, No. 3, pp. 825-834 [SJR: 0.369]
    подробнее >>
  9. 4Забодалова Л.А., Ищенко Т.Н., Скворцова Н.Н., Чернявский В.А. Разработка рецептуры функционального молочного продукта, обогащенного бета-каротином в липосомной форме // Известия высших учебных заведений. Пищевая технология - 2014. - № 1. - С. 50-54 [IF: 0.2]
    подробнее >>
  10. 3Kuznetsova L., Zabodalova L. Study of high-protein products of a complex raw material composition technology on the lupin basis // Сборник статей китайско-русской конференции "Питание и специальные пищевые продукты в экстремальных условиях" - 2013, No. б/н, pp. 31-36
  11. 2Nadtochii L.A., Orlova O.I., Suchkova E.P., Zabodalova L.A. Functional food products in the present living conditions // Cборник статей. Китайско-русская конференция "Питание и специальные пищевые продукты в экстремальных условиях" - 2013, No. б/н, pp. 74-78
  12. 1Zabodalova L., Kuznetsova L. Creation of new forms of protein foods from lupin by biotechnological methods // Научно-практическая конференция молодых ученых «Современные тенденции в развитии пищевой биотехнологии» в рамках международного проекта TEMPUS–DEFRUS - 2013, No. б/н, pp. 39-43