en

Сотрудник подразделения

Тамара Павловна Арсеньева

профессор, доктор технических наук

"Почетный работник высшего профессионального образования Российской Федерации" от 04.02.2011г

Публикации

  1. 3Iakovchenko N.V., Arseneva T.P. Tapioca maltodextrin in the production of soft unripened cheese // Acta Scientiarum Polonorum, Technologia Alimentaria - 2016, Vol. 15, No. 1, pp. 47-56 [SJR: 0.366]
    подробнее >>
  2. 2Lotysh N.S., Arseneva T.P. The study of fish supplement and butterfat substitute effect on expiry date of processed cheese product // Mediterranean Journal of Social Sciences - 2015, Vol. 6, No. 2S4, pp. 13-16 [SJR: 0.12]
    подробнее >>
  3. 1Skripleva E., Arseneva T.P. Optimization of the recipe of yoghurt with additives and control of some quality attributes of new yoghurt recipe // Agronomy Research - 2015, Vol. 13, No. 4, pp. 1086-1095 [SJR: 0.369]